Lammebov - udbenet

Lammebov Udbenet
Lammebov med timian på kartoffelbund 4 prs.


1 lammebov, uden ben
1 kg kartofler i tynde skiver
1 spsk. frisk hakket timian
500 gram løg skåret i tynde skiver
5 dl bouillon
2 fed hvidløg
salt og peber

Varm ovnen til 200 grader, smør et ildfast fad, læg et lag skrællede og skivede kartofler i bunden, krydr med salt, peber, timian, rå løg og et knust hvidløg.

Læg boven oven på kartoflerne. Krydr med salt og peber. Hæld bouillon i fadet og sæt det i ovnen i 30 minutter. Tag det ud, kom folie over og sæt det tilbage og steg videre i 45 minutter.
Lad kødet trække i mindst 20 minutter før det skæres ud.

© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk