Lammecarret

Lammecarret
Lammecarre i med sprød skorpe (lammekrone) 4 prs.


2 lammekroner
3 – 4 spsk. flydende honning
1 spsk. dijonsennep
2 skiver hvidt, daggammelt brød
2 spsk. olivenolie
3 fed hvidløg
3 spsk. hakkede, friske urter (f.eks. timian m.m.)
salt
peber

Forvarm ovnen til 200 grader.

Blend brød sammen med urter, hvidløg, olivenolie, salt og peber, til det er blevet til krummer. Dyp herefter siderne i en blanding af sennep og honning og rul det i brødkrummeblandingen.

Lammekronerne steges i ovnen i omkring 18 - 20 minutter, hvis man ønsker den medium-rød. Lidt længere, hvis den blot skal være lidt rosa i midten. Lad lammekronen hvile i omkring 15 minutter inden udskæring.

Server med små smørstegte kartofler vendt i friske krydderurter. Evt. tzatziki med revet agurk og hvidløg til.

© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk