Skank


Lammeskank
Lammeskank med mørk øl og lakrids 4 prs.


4 lamme skanke
1 spsk. lakrids pulver eller ½ lakrids rod
2 store mørke øl
8 fed hakket hvidløg
3 gulerødder i tern
1 løg i tern
3 kviste estragon

Brun skankerne af i en stegegryde, tilsæt løg, gulerødder, hvidløg. Lad det snurre rundt et par minutter. Tilsæt øl, lakrids pulver og estragon. Lad det simre under låg i en halv time. Tilsæt ½ l. vand og lig på og lad gryden simre i 1½-2 timer. De skal være møre, når der prikkes med en gaffel.

Når kødet er mørt koges skyen ind til ca. 2 dl. Serveres med mos eller kogte hvedekerner med friskhakket mynte.

HalsoghalskamRygNyrestykkerygogsadelHaleBovBrystSlagKoelle

© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk