Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik
Lammechops med tabouleh og bagt tomatsalat 2 prs.
8 lammechops
Solsikkeolie
Flagesalt og friskkværnet peber
Tabouleh:
1 lille bundt finthakket persille
4 spsk. finthakket mynte
½ dl god olivenolie
2 fed finthakket hvidløg
Fintrevet skal af 1 økologisk citron
Bagt tomatsalat:
700 g små dadeltomater, halverede på langs
2 spsk. sukker
2 spsk. salt
110 g frisk gedeost
4 forårsløg i tynde skiver på skrå
God olivenolie
Havsalt og friskkværnet peber
Bland alle ingredienserne til taboulehen. Læg tomaterne med skærefladen opad i et ovnfast fad, drys med sukker og salt, og bag dem ved 120° i 50-60 minutter. Afkøl dem helt. Anret tomaterne på et fad, drys med forårsløg, smuldr gedeost over, og krydr med olivenolie, salt og peber. Varm en pande op, og steg lammechopsene med fedtkanten nedad, til den er flot gylden. Hæld lidt olie på panden, og steg dem i 2 minutter på hver side, drys med salt og peber og tabouleh. Servér den let søde tomatsalat til de stegte lammechops.
© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk