Oksebryst og tyndbryst

BrystTyndbryst 2
Udskæres til tykbryst, tyndbryst, tværreb.

Tykbryst

Kød ca. 58 %. 
Fedtindhold i 100 g rå tykbryst: Ca. 28 g.
Tilberedningstid: Ca. 2 timer.

Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Læg kødet i en gryde med kogende vand, så det lige dækker.
Skum urenheder af. Skru ned til lav varme og lad det simre under låg ca. 2 timer til kødet er helt mørt.
Centrumtemperaturen skal være 80 grader. 


Tyndbryst
Kød ca. 65 %
Fedtindhold i 100 g rå tyndbryst: Ca. 28 g.
Tilberedningstid: Ca. 2 timer.

Tilberedning

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Læg kødet i en gryde med kogende vand, så det lige dækker.
Skum urenheder af. Skru ned til lav varme og lad det simre under låg ca. 2 timer til kødet er helt mørt.
Centrumtemperaturen skal være 80 grader.

© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY