Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik
Hakket kød med middel fedtprocent (8-12 %) er velegnet til hakkebøf.
Stegesvind: Ca. 25 %.
Stegning af hakkebøffer
Form bøfferne 1½ cm tykke og krydr med salt og peber på begge sider.
Varm fedtstof på en pande ved god varme. Brun bøfferne i 1 minut, skru ned til middel varme og steg 6-7 minutter.
Vend og steg 6-7 minutter på den anden side.
Hakket kød skal være gennemstegt.
Hakket kød med høj fedtprocent (> 15 %) har et højt svind dvs. der smelter meget fedt fra. Bør ikke vælges til retter hvor fedtet indgår.
© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk