Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik
Skæres af den øverste ende af højrebet. Nakkesene og bovbladsrest med overliggende kød afskæres.
Vægt: Ca. 2,5 kg
Fedtindhold i 100 g marmoreret filet: Ca. 15 g.
Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Læg stegen med fedtsiden nedad på en pande. Tænd og brun ved god varme ca. 5 minutter. Vend og brun den anden side ca. 5 minutter.
Sæt et stegetermometer i kødet, så spidsen af spiddet sidder midt i kødet, der hvor det er tykkest. Sæt stegen i ovnen, tænd på 150-160 grader og steg til centrumtemperaturen er 58-60 grader. Det tager 50-60 minutter.
Tag stegen ud – den behøver ikke at hvile, men hvis den gør, skal den ikke pakkes ind.
Tips
© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk