Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik
Kød ca. 68 %
Fedtindhold i 100 g rå tværreb: Ca. 30 g.
Tilberedningstid: Ca. 2 timer.
Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Læg kødet i en gryde med kogende vand, så det lige dækker.
Skum urenheder af. Skru ned til lav varme og lad det simre under låg ca. 2 timer til kødet er helt mørt.
Centrumtemperaturen skal være 80 grader.
Longrib
Skæres af tværreb i skiver a ca. 260 g.
Kød ca. 68 %
Fedtindhold i 100 g rå longrib: Ca. 30 g.
Tilberedningstid: Ca. 2 timer.
Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Læg kødet i en gryde med kogende vand, så det lige dækker.
Skum urenheder af. Skru ned til lav varme og lad det simre under låg ca. 2 timer til kødet er helt mørt.
Centrumtemperaturen skal være 80 grader.
Steg evt. kødet færdigt ca. 15 minutter under grillen i ovnen eller på kul-/gasgrill.
© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk