Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik
Deles fra bryst i hinde, som deler skank/bov med spidsbryst.
- bov med ben/tykbov
- bov uden ben/tyndbov
Skæres med et lige snit fri af leddet.
Vægt: Ca. 1,7 kg, kød ca. 85 %
Fedtindhold i 100 g rå tykbov eller tyndbov: Ca. 14 g.
Tilberedningstid: 2-2½ time
Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber og andre krydderier/krydderurter.
Læg kødet i en ovnfast fad, hæld øl, bouillon, vin eller vand ved. Sæt fadet i ovnen og tænd ved 150 grader.
Steg i ca. 2½ time. Kødet skal være helt mørt og centrumtemperaturen 80 grader.
Kan også tilberedes i gryde, se bovklump.
© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk