Chateaubriand

Chateaubriand
Skæres af midten af afpudset mørbrad i ca. 8 cm’s længde.

Vægt: Ca. 450 g

Tilberedning
Tænd ovnen på 150-160 grader.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Varm fedtstoffet på en pande ved god varme – smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm.
Brun kødet godt på alle sider 5-6 minutter i alt. Sæt et stegetermometer i kødet, så spidsen af spiddet sidder midt i kødet, der hvor det er tykkest. Sæt stegen i ovnen, steg til centrumtemperaturen er 58-60 grader. Det tager 15-20 minutter.

© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY