Kotelet

Lammekotelet
Lammekoteletter med tzatziki og stegte grønsager  4 prs.


8 lammekoteletter
salt og peber
frisk rosmarin


1 agurk
1 spsk. fint salt
200 g græsk yoghurt
2 fed hvidløg
salt og peber
2 squash
1 tsk. olivenolie
6 tomater
2 spsk. persille
salt og peber

1 kg små kartofler med skræl


Riv agurken i tynde skiver på et rivejern. Læg agurkeskiverne i et dørslag, drys salt over og lad dem trække ca. 15 minutter. Rør græsk yoghurt med finthakket hvidløg. Vrid agurkeskiverne fri for vand og vend dem i yoghurten. Smag til med salt og peber.

Del squashene på langs og skær dem i 2 cm tykke skiver. Varm olien på en pande og brun squashene. Del hver tomat i 6 både og steg dem sammen med squashene 2 minutter. Krydr med salt og peber og hakket persille.

Krydr lammekoteletterne med salt og peber og steg dem på en pande – gerne en grillpande – ca. 3-4 minutter på hver side. Stegetiden afhænger af tykkelse og af, hvor rødt man ønsker kødet. Hak rosmarinen og drys den over kødet ved servering.

Kartoflerne vendes med lidt olie salt og peber og steger i ovnen 170 grader i 40 minutter. Krydderurter kan tilsættes efter ønske.

Servér lammekoteletterne med tzatziki.

© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY