Flanksteak

Flanksteak
Al talg afpudses. Hinder på begge sider aftrækkes uden at afrive underliggende kød.

Vægt: 600 - 900 g
Fedtindhold i 100 g rå flanksteak: Ca. 10 g.
Tilberedningstid: Ca. 20 minutter. 

Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Varm fedtstof på en pande ved god varme – smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm.
Brun kødet 1 minut, vend og brun den anden side 1 minut.
Skru ned til middel varme og steg 5-7 minutter.
Vend og steg 5-7 minutter.
Skær kødet i tynde skiver på skrå på tværs af kødfibrene.
Flanksteak er velegnet til marinering.

© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY