Slag

Slag

Rullesteg af slag laves af slag afpudset for fedt, svær og ben.

Slag til rullesteg rulles sammen for at afgøre, om den er ensartet i begge ender. Åbnes og fyldes evt. med svesker. Rulles og snøres med ca. 1 cm mellem hver snor.

Rullesteg
1 rullesteg af slag
salt og peber
1 dl væske

Tilberedningstid: Ca. 2 timer
Stegesvind: Ca. 35%

Krydr kødet med salt og peber. Læg rullestegen i et ovnfast fad. Tilsæt væske. Sæt fadet med kødet midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 180 grader, og lad stegen stå i ca. 2 timer til den er mør og gennemstegt. Rullesteg af bov og nakkefilet tilberedes på samme måde, men stegetiden er 1-1½ time.


Tips

  • Rullesteg af slag kan brunes ved at lægge kødet med fedtsiden nedad i en tør gryde.
  • Forslag til fyld: Svesker, tørrede abrikoser, tørrede tranebær, persille, krydderurter, æbler, løg, pesto og fars.

© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY