Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik
Skank
Afskæres bag leddet.
Kød ca. 66 %
Fedtindhold i 100 g rå skank: Ca. 6 g.
Osso buco
Skæres af tilskåret skank i 2-3 cm tykke skiver uden leddet men med ben.
Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle, skær nogle snit i fedtkanten, krydr med salt og peber. Vend evt. kødet i mel.
Varm fedtstof i en gryde ved god varme.
Brun kødet på begge sider evt. ad flere gange. Skru ned til svag varme, hæld 1-2 dl vand ved og tilsæt øvrige ingredienser.
Lad kødet simre under låg ca. 2 timer.
Mål centrumtemperaturen, den skal være 80 grader.
© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk