Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik
Svinenet kaldes også fedtnet, slør m.v.
Svinenet bruges til “indpakning” af kød, fjerkræ og fisk. Hvis produktet tilberedes på pande eller i ovn ved høj temperatur, vil svinenettet smelte væk under tilberedning. Man kan fx
brune svinenettet fyldt med produktet på panden, inden det steges færdig i ovn.
Hvis det tilberedes ved lav varme i ovn, og svinenettet ikke er smeltet, fjernes det ved servering.
Svinenet bestilles nogle dage i forvejen hos slagteren. Bestil evt. nogle ekstra og frys dem ned til senere brug. Skal pakkes i fx stanniol og frostposer. Kort holdbarhed, da det er rent fedt.
© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk