T-bone

T Bone
Skæres som skiver af hel tyndsteg i 2-3 cm tykke skiver.

Vægt: Ca. 300 g

Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Varm fedtstoffet på en pande ved god varme – smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm.
Brun kødet 1 minut, vend og brun den anden side 1 minut. 
Skru ned til middel varme og steg til saften kommer op på overfladen af mørbraden. Læg et stykke stanniol under mørbraden og steg til saften kommer op på fileten.
Vend og steg på den anden side på samme måde.
Stegetid 4-6 minutter i alt.
Udfordringen er, at mørbraden, der sidder på den ene side af benet, ikke skal have lige så lang tid som fileten, der sidder på den anden side af benet.

© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY