Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik
Skæres af tyndstegsfilet i 2 cm tykke skiver, der er lige tykke i begge ender.
Vægt: 125 - 175 g
Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Varm fedtstoffet på en pande ved god varme – smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm.
Brun kødet 1 minut, vend og brun den anden side 1 minut.
Skru ned til middel varme og steg til saften kommer op på overfladen.
Vend og steg på den anden side til saften kommer op på overfladen.
Stegetid 6-8 minutter i alt.
© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk