Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik
Udrulles og udskæres uden snit i underliggende muskulatur.
Renskæres for løsthængende kød og benkød.
Vægt: Ca. 4,5 kg
Fedtindhold i 100 g rå klump: 3-4 g.
Gullash
Skæres i 2x2x2 cm.
Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Varm fedtstoffet i en gryde ved god varme – smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm.
Brun kødet på alle sider, tilsæt væde og øvrige ingredienser. Skru ned til svag varme, læg låg på og lad det simre 45-60 minutter. Kødet skal være helt mørt.
© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk