Roastbeef

Roastbeef Inderlaar
Inderlårsblommen deles igennem på langs af kødfibrene til roastbeef.
Der kan skæres tre til fem roastbeef.

Vægt: 700 – 1500 g

Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Varm fedtstoffet i en gryde ved god varme – smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm.
Brun kødet på alle sider 6-8 minutter i alt.
Skru ned til svag varme og held 1 dl vand ved. Lad roastbeefen stege under låg 20-35 minutter. Vend den et par gange.
Mål centrumtemperaturen, den skal være 58-60 grader. Stegetiden vil afhænge af, hvor tyk roastbeefen er.

© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY