Lårtunge

Lartunge
Afskæres fra yderlåret i den naturlige hinde. Løsthængende kød afskæres.
Fedtkant fra ydersiden trimmes til max ½ cm.

Vægt: Ca. 1½ kg
Fedtindhold i 100 g rå lårtunge: Ca. 5 g. 

Tilberedning
Lårtunge anvendes til pålæg under betegnelsen saltkød.
Lægges i saltlage bestående af 1 l vand, 300 g salt, 60 g sukker, laurbærblad og peberkorn.
Trækker i 2 døgn.
Koges ca. 1 time.

© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY