Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik
Tern
Afpudset inderlår skæres i tern på 2 x 2 x 2 cm.
Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Varm fedtstoffet i en gryde ved god varme – smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm.
Brun kødet på alle sider, tilsæt 2 dl vand og øvrige ingredienser. Skru ned til svag varme, læg låg på og lad det simre 35-40 minutter. Kødet skal være helt mørt.
Strimler
(1½ x 1½ x 8 cm til stroganoff)
Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Varm fedtstoffet i en gryde ved god varme – smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm.
Brun kødet på alle sider, tilsæt 2 dl vand og øvrige ingredienser. Skru ned til svag varme, læg låg på og lad det simre 35-40 minutter. Kødet skal være helt mørt.
Wokstrimler
(1x1x8 cm)
Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Varm fedtstoffet på en pande ved god varme – smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm.
Brun kødet hurtigt på alle sider og steg færdigt i alt 2-3 minutter.
Tynde skiver (bankekød)
Skæres i ½ cm tykke skiver.
Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Varm fedtstoffet på en pande ved god varme – smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm.
Brun kødet på begge sider.
Tilsæt 2 dl vand og øvrige ingredienser. Skru ned til svag varme og lad det simre 45-60 minutter.
Tynde skiver (benløse fugle)
Skæres i ½ cm tykke skiver à ca. 100 g.
Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Rul skiverne om fyld af persille, rodfrugter, krydderurter, soltørrede tomater eller andet.
Varm fedtstoffet i en gryde ved god varme – smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm.
Brun kødet på alle sider, tilsæt 2 dl vand. Skru ned til svag varme, læg låg på og lad det simre. Kødet skal være helt mørt.
© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk