Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik
- Tykke side, roastbeef
Tykstegen deles i de naturlige hinder og afpudses helt for fedt, hinder og blodigt kød.
Tykke side snøres til roastbeef.
Vægt: Ca. 1,5 kg.
Stegesvind: Ca. 20 %.
Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Varm fedtstof i en gryde ved god varme – smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm.
Brun kødet på alle sider 6-8 minutter i alt. Skru ned til svag varme.
Hæld 1 dl vand ved og lad roastbeefen stege under låg 30-35 minutter. Vend den et par gange.
Mål centrumtemperaturen, den skal være 58-60 grader. Stegetiden vil afhænge af, hvor tyk roastbeefen er.
© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk