Tern og strimler

Tern Sammenkog
Tern

Skæres af tykstegsfilet i 2 x 2 x 2 cm tern.

Tilberedning


Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Varm fedtstoffet i en gryde ved god varme – smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm.
Brun kødet på alle sider 6-8 minutter i alt, tilsæt 1 dl vand og øvrige ingredienser. Læg låg på og lad det simre 35-40 minutter. Kødet skal være helt mørt.

Wokstrimler Af Inderlar
Wokstrimler

Skæres af tykstegsfilet i 1 x 1 x 8 cm strimler.

Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Varm fedtstoffet på en pande ved god varme – smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm.
Brun kødet hurtigt på alle sider og steg færdigt i alt 2-3 minutter.

© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY