Bovsteak

Bovsteak
Bovsteaks

Bovsteaks saves af tyndboven

i lige tykke skiver på 1½ cm.
Bovsteaks skal bestilles, da de ikke altid findes i detailhandlen.  
Fedtkanten skæres af.

Vægt: Ca. 275 g
Ben udgør 10% af vægten

Fedtindhold i 100 gram
rå bovsteaks: 12 gram

Bovsteaks
2 bovsteaks, 1½ cm tykke
salt og peber
fedtstofmængde efter eget valg - dog mindst 10 g smør, margarine eller 2 tsk olie

Tilberedningstid: Ca. 15 minutter
Stegesvind: Ca. 35%

Snit bovsteaksene i øverste muskelhinde ca. fire steder. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm fedtstoffet på en pande ved god varme - smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm. Det skal sige "lyde" , når kødet kommer på panden. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg steaksene færdige, 6-7 minutter på hver side, til de er helt gennemstegte.

Grill
7-8 minutter på hver side, ca. 15 minutter i alt.

© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY