Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik
Skinke Bites fås ikke i detailhandlen, men den du elelr din slagter kan skære den af skinkeklump.
Skinkeklumpen deles i 3 stykker i hinderne. De to reele stykker trimmes for fedt, sener og hinder, og det nederste mørke stykke bruges til småkød. Den øverste flade muskel bruges til Skinke Flanksteak.
Den midterste reelle muskel skæres til Skinke Bites. Musklen deles på langs i 3 lige tykke skiver. Enderne fjernes, og de 3 lange skiver skæres på tværs af kødfibrene i skiver på ½ cm. Skiverne kaldes for Skinke Bites. Hvis musklen er meget stor, kan det midterste af de tre aflange kødstykker evt. deles i to.
Størrelse: ½ cm tykke skiver
Fedtindhold i 100 gram råt kød: 4 gram
Skinke Bites
ca. 250 g Skinke Bites af skinkeklump
salt og peber
fedtstofmængde efter eget valg - dog mindst 10 g smør, margarine eller 2 tsk olie
Tilberedningstid: Ca. 3 minutter.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm fedtstoffet på en pande ved kraftig varme. Det skal sige "lyde", når kødet kommer på panden. Læg kødet på. Lad kødet ligge ca. 1½ minut på den ene side, vend det og steg yderligere 1½ minut, i alt 3 minutter.
Tips
© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk