Strimler - Tynde - Wok

Wokstrimler
Wok strimler skæres af helt afpudset inderlår i størrelsen ½ x ½ x ca. 8 cm.

Tynde skinkestrimler skæres af helt afpudset skinke i størrelsen ½ x ½ x ca. 8 cm.

Fedtindhold i 100 gram rå wok strimler

Skåret af inderlår: 2 gram
Skåret af skinke: 4 gram

Lynstegte wokstrimler/skinkestrimler
250 g wok strimler af inderlår eller tynde skinkestrimler ½ x ½ x ca. 8 cm
salt og peber
2 tsk olie

Tilberedningstid: Ca. 10 minutter - afhængig af grøntsagernes stegetid - Kødet steges ca. 2 minutter.
Stegesvind: 20-25%

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Lad olien blive godt varm i en wok/pande ved kraftig varme. Det skal sige "lyde", når kødet kommer på panden. Lad kødet blive brunt inden det vendes på wok/pande. Steg kødet på alle sider i alt 1-1½ minut. Tag kødet op på en tallerken og hold det varmt. Steg lynstegte grøntsager. Vend kødet i retten lige før servering. Smag retten til.

Tips 

  • Til større portioner skal kødet brunes i portioner af 200 - 250 g kød ad gangen.

© Danske Slagtermestre · Poppelvej 83 · 5230 Odense M · Tlf. 66 128 730 · Fax. 66 128 794 · dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY